Om oss

BraLunsj

 

Drives av Tommy Persson, kokk og eier med over 15 års erfaring i faget.

Han har jobbet med alt fra ala carte til storkjøkken, onshore og offshore, fra restaurant til nattklubb.

 

Vi i BraLunsj setter service og kvalitet i høgsetet, og fornøyde kunder er vår førsteprioritet! Vi brenn for det lokale samholdet og matgleden hos folket og tilbyr gjerne menyer som er tilpasset din smak og økonomi, og leverer til alt fra små fester til store begivenheter.

Bralunsj elsker utfordringer og vil alltid jobbe for å forbedre og utvikle oss for å kunne tilby det aller, aller beste til våre kunder.

 

Trenger du mat til en viktig dag eller stor begivenhet? Ønsker du å få kokken hjem, slik at du kan være gjest i ditt eget selskap?

Vi har et utvalg av cateringmenyer som bygger på vårt ønske om å levere varierte og lokale matopplevelser av høy kvalitet, og leverer maten hjem til deg slik at du kan konsentrere deg om å forberede selskapet ditt uten å bruke tid på kjøkkenet. 

 

Bralunsj tilbyr også pakkeløysinger til din fest eller arrangement. Vi kan hjelpe deg med alt fra dekking og blomster til mat og drikke. 

 

Vi hjelper deg ved alle anledninger:

Vi kan hjelpe deg med mat til alt i fra ditt bryllup, konfirmasjon, blåtur, minnestund, møtemat eller en hyggelig hjemmefest. Hvorfor ikke by venner eller kollegaer på en fantastisk grillbuffet i hagen? Menyen tilpasses etter ditt behov!

Den store nye satsingen til Bralunsj er grilleventer på festivaler eller større arrangement. Bralunsj har erfaringer fra Tysnesfesten og Festidalen der «festivalburgeren» vår har blitt en «hit».

 

Bralunsj er nå godt etablert og likt både på Stord, Kvinnherad og til høsten 2023 også på Bremnes på Bømlo. 

I Kvinnherad nærmere bestemt på Halsnøy har Bralunsj sitt «hovedkjøkken».  På Halsnøy har vi selskapslokale og kjøkken med navnet EMZA, som er oppkalt etter Tommy sine barn Emilia og Zander. 

Vi serverer hver morgning sultne hotellgjester en deilig frokost på Husnes hotell, og i hjerte av Husnes kan du også besøke oss på BraLunsj Cafe som ligger på Husnes Storsenter.

Her får du Kvinnherads beste donuts og for å ikke snakke om lunsj. Her tilbyr vi også møtemat, salater, påsmurt og bakevarer som blir tatt godt imot både av firmaer og privatkundene våre.

 

På Stord har vi Kantinekjøkkenet vårt der vi lager god kantinemat til de ansatte på Kunnskapshuset på . Vi tilbereder og leverer også catering fra kjøkkenet vårt der. 

Etter stor etterspørsel fra kundene våre på Bømlo skal vi endelig åpne vår avdeling på «kuben» på Bremnes og gleder oss veldig til dette. Fokuset der vil være catering, men kan også være muligheter for selskapslokale, det vil tiden vise.